UA-54970917-01

Welke kleur banaan eet je liever...? De Keuze kan belangrijker zijn dan je denkt.

1-3: Groene bananen Groen – en jong – bananen kunnen dieetbananen worden genoemd, omdat ze nog niet zoveel suiker bevatten als hun

Welke banaan eet je het liefst....?

, volwassenere tegenhangers. Behalve dat ze een lagere glycemische index hebben, bevatten ze veel zetmeel, waardoor je langer vol blijft. Dit heeft natuurlijk invloed op de smaak – ze zijn niet zo zoet als gele of bruine.


4-5: geel en stevig Als de banaan helemaal geel is, is hij volwassen en stevig. Op dit punt heeft het een zoete smaak bereikt en is het perfect verteerbaar. Het heeft ook een aantal antioxidanten ontwikkeld die helpen om het lichaam te beschermen tegen ziekten zoals hartproblemen en die ook de strijd tegen ouder worden ondersteunen.

6-7: Gevlekt bruin Veel mensen kiezen ervoor om bananen weg te gooien die verkleurd zijn of bruin zijn geworden, maar je kunt je lichaam zelfs helpen om kanker en maagproblemen te bestrijden door ze te eten. Bananen die zijn gevlekt, gekleurd of op een andere manier ouder lijken, zijn rijk aan TNF, wat de ontwikkeling van kankercellen tegengaat. Hoe meer vlekken, hoe meer TNF in de banaan.

Omdat deze bananen meer fructose en een hogere glycemische index hebben, zijn ze ook rijker aan calorieën. Als je suiker wilt vermijden, is het beter om een ​​lichtere banaan te kiezen.

6 keer bekeken0 reacties
  • Facebook Basic Black
  • White Instagram Icon
  • Pinterest Social Icon
  • YouTube Social Icon
  • Twitter Basic Black
  • Black Google+ Icon

Contact:

Check-up And Health

Binnendyk 22

8461 LD  Rottum

0617644610

 

checkupandhealth@gmail.com

© 2023 by PURE. Proudly created with Wix.com