UA-54970917-01

Paardebloemen zijn geen onkruid! Ze bouwen botten beter op dan calcium, reinigen de lever etc etc

Paardebloemen zijn geen onkruid! Ze bouwen botten beter op dan calcium, reinigen de lever, genezen eczeem en psoriasis en nog veel meer!


Wist je dat paardenbloem een geweldig voedsel en medicijn is? Hoewel de meeste mensen paardebloemen als vervelend onkruid beschouwen die super invasief zijn, zijn ze de meest voedzame planten in de buurt. Het wordt al eeuwenlang als voedsel en als medicijn gebruikt voor de behandeling van bloedarmoede, eczeem, psoriasis, bloedaandoeningen en depressie.

Paardebloemen bevatten grote hoeveelheden vitamine A en C, vezels, kalium, ijzer, calcium, magnesium, zink en fosfor. Ze zijn ook rijk aan sporenelementen, vitamine K en vitamine D. Ze hebben meer eiwitten dan spinazie.


DE VOORDELEN VAN PAARDEBLOEM VOOR DE GEZONDHEID


Beschermt botten

Paardebloemen zijn extreem rijk aan vitamine K; ze bevatten meer dan 500 procent van uw dagelijkse waarde. Het is een essentiële in vet oplosbare vitamine die hard nodig is voor onze botten en de gezondheid van ons hart. Vitamine K is belangrijk bij botmineralisatie. In feite bouwt vitamine K botten beter op dan calcium!


Spijsvertering

Paardebloem is een diureticum. Het helpt bij de spijsvertering, brengt de bacteriën in de darmen in balans, stimuleert de eetlust. Het helpt de nieren om giftig afval en overtollig water uit te scheiden door stimulatie van de urineproductie.


LEVER

Een studie uit 2017 wees uit dat polysacchariden in paardenbloem zeer gunstig zijn voor de leverfunctie. Van paardebloem is bewezen dat het de lever helpt goed te functioneren door toxines af te voeren en elektrolyten aan te bieden.

Paardebloemen bevatten antioxidanten die schade door vrije radicalen aan cellen en DNA bestrijden, waardoor het verouderingsproces in onze cellen wordt vertraagd. Paardebloemen verhogen de productie van superoxide dismutase door de lever.


KANKER

Onderzoek na onderzoek heeft aangetoond dat paardenbloemen effectief zijn bij het bestrijden van kanker.


DIABETES

Verscheidene dierstudies tonen aan dat paardenbloemen bloedsuiker- en insulinespiegels reguleren door lipidegehalten te regelen.


HOGE BLOEDDRUK

Paardebloemen zijn rijk aan vezels en kalium die helpen bij het reguleren van de bloeddruk.


CHOLESTEROL

Dierstudies hebben aangetoond dat paardenbloem het cholesterolgehalte verlaagt en beheerst.


ONTSTEKING

Door de overvloed aan vetzuren, antioxidanten en fytonutriënten in paardenbloemen, zijn ze in staat om ontstekingen en pijn in het hele lichaam te verminderen.


IMMUUNSYSTEEM

Studies hebben ook aangetoond dat paardenbloem de immuunfunctie verhoogt en microben en bacteriën bestrijdt.Paardebloemen gebruiken

Paardebloemen kunnen worden gesauteerd of rauw worden gegeten. Je kunt ook paardebloemthee maken.


23 keer bekeken0 reacties
  • Facebook Basic Black
  • White Instagram Icon
  • Pinterest Social Icon
  • YouTube Social Icon
  • Twitter Basic Black
  • Black Google+ Icon

Contact:

Check-up And Health

Binnendyk 22

8461 LD  Rottum

0617644610

 

checkupandhealth@gmail.com

© 2023 by PURE. Proudly created with Wix.com