UA-54970917-01
Fri, May 31 | Check-up And Health

Workschop zelf orgonite's maken in ons centrum te Rottum-Heerenveen (1)

Alle punten op een rijtje: Het zet negatieve energie om in positieve energie Het maakt onzichtbare straling onschadelijk Het creëert een prettige atmosfeer en verbeterd de stemming Onverklaarbare klachten verminderen en verdwijnen zelfs na enige tijd Bevorderd spirituele en creatieve ontwikkeling
Registratie is afgesloten

Tijd en locatie

May 31, 2019, 7:30 PM – 11:30 PM
Check-up And Health, Binnendyk 22, Rottum, Nederland

Over het evenement

Wat zijn Orgonites / Orgones?

Je hebt ze vast wel eens gezien, van die mooie half doorzichtige piramides of kegels met verschillende metalen en edelstenen. Leuk als accessoire in huis maar wat doen ze eigenlijk?

Veel mensen lopen met onverklaarbare klachten rond zoals: vermoeidheid, hoofdpijn, oorsuizingen, futloosheid, slaapproblemen, duizeligheid, onrust, allergie, geïrriteerdheid, spanning, onbalans, concentratie verlies, burn-out, stress, depressiviteit, migraine enz. In plaats van naar de oorzaak te zoeken gaat men naar de huisarts. Helaas ligt de oorzaak vaak dichterbij dan je zou denken. Kijk maar eens naar de hoeveelheid Electro smog en straling waar je iedere dag aan blootgesteld wordt, daar wordt je pas écht ziek van!

De Orgone is in veel gevallen dé oplossing! Door een Orgone in huis te plaatsen zorgt deze ervoor dat alle negatieve straling (DOR) omgezet wordt in positieve straling (OR). Zit je vaak achter de computer, zet ‘m op je werkplek. Kijk je veel TV, zet ‘m er dan naast. Maar…door een groter exemplaar in huis te plaatsen hoef je de Orgone alleen maar centraal neer te zetten om je hele huis te ontdoen van negatieve energie/straling!

Hoe werkt zo’n Orgone nou precies?

Een Orgone bestaat uit verschillende materialen. Dit zijn o.a. polyester hars, verschillende metalen zoals koper/goud/ijzer/zilver/aluminium en edelstenen. De metalen spiralen zorgen ervoor dat de negatieve energie optimaal wordt aangetrokken en door de Orgone kan worden getransformeerd. De edelstenen hebben allemaal hun eigen toegevoegde werking in de Orgone, kijkend naar de geneeskrachtige werking ervan. De Toermalijn (in ons geval Silicium Carborundum want deze is nog krachtiger) neutraliseert de negatieve energie en maakt deze dus onschadelijk. Alle metalen in de Orgone zorgen ervoor dat de werking van de aanwezige stenen versterkt word van wel 50 tot 1000 maal! Doordat het kunsthars krimpt tijdens het maken ontstaat er een druk op de edelstenen zodat het piezo-effect ontstaat oftewel nulpunt energie (de oorsprongsenergie in de kosmos).

Alle punten op een rijtje:

Het zet negatieve energie om in positieve energie

Het maakt onzichtbare straling onschadelijk

Het creëert een prettige atmosfeer en verbeterd de stemming

Onverklaarbare klachten verminderen en verdwijnen zelfs na enige tijd

Bevorderd spirituele en creatieve ontwikkeling

Helpt HSP (hoog sensitieve mensen) bij het afschermen van prikkels

Je hoeft het een Orgone nooit te reinigen of op te laten, hij werkt altijd!

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Workshop zelf orgonite maken
  €35
  €35
  0
  €0
Totaal€0

Deel deze workshop

 • Facebook Basic Black
 • White Instagram Icon
 • Pinterest Social Icon
 • YouTube Social Icon
 • Twitter Basic Black
 • Black Google+ Icon

Contact:

Check-up And Health

Binnendyk 22

8461 LD  Rottum

0617644610

 

checkupandhealth@gmail.com

© 2023 by PURE. Proudly created with Wix.com